BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Impactonderzoek corona lokale economie Deinze
< TERUG NAAR OVERZICHT

Impactonderzoek corona lokale economie Deinze

 

Het stadbestuur van Deinze heeft beslist om deel te nemen aan het impactonderzoek corona op de lokale economie.

Dit onderzoek is een samenwerking tussen VVSG, Universiteit van Antwerpen, LMR en Unizo, diverse partijen die elkaar aanvullen en versterken via hun domein en expertise.

Dank om onderstaande informatie door te nemen en de korte vragenlijst - indien mogelijk - in te vullen.

___________________________________________________________________________________________________________


Beste ondernemer

Wij geven om uw mening!

De Corona crisis heeft een grote impact gehad op het leven en werken van iedereen.

Stad Deinze probeert u als ondernemer, zelfstandige of vrije beroeper zo goed mogelijk door deze crisis te helpen. We proberen dit elke dag beter te doen, met als doel u de beste ondersteuning mogelijk te bieden.

Mogen we u daarom vragen om ons aan te geven hoe u onze ondersteuning ervaren heeft? Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heeft u voor ons?

We komen ook graag te weten hoe het met u en uw onderneming staat... Wat is de impact vandaag van Corona op uw onderneming? Welke verwachtingen heeft u over de toekomst?

We willen u dan ook vragen om onze enquête in te vullen. Deze is volledig anoniem en neemt zo'n 10 minuten van uw tijd in beslag.

https://vlaanderen.impactcorona.be/11140

De bevraging loopt tot 18 oktober 2020.

 

Alvast bedankt voor jullie hulp en voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

 

Met vriendelijke groeten
Sara Lootens

Deskundige lokale economie
Stadsbestuur Deinze
Brielstraat 2 - 9800 Deinze
T 09 381 07 04
Sara.Lootens@deinze.be
www.deinze.be

Meer nieuws over Subsidies en vergunningen

De Vlaamse Regering heeft op vrijdag 2 december 2016 een strategische transformatiesteun toegekend van €558.000 aan Marcel Liebaert NV uit Deinze.

Marcel Liebaert NV is een wereldwijd bekende textielleverancier die bestaat sinds 1887. In het bedrijf worden niet alleen hoogwaardige bandjes voor lingerie, medische en technische toepassingen vervaardigd, maar ook een zeer uitgebreid gamma aan stoffen voor gebruik in diverse sectoren zoals lingerie, sport, medische en automobielsector. Er zijn 192 VTE werkzaam in het bedrijf. Via het strategisch transformatieproject wil het bedrijf zich omvormen van een zuivere producent van halffabricaten naar een leverancier van eindproducten met een hoge toegevoegde waarde via het vervaardigen van complexer “ready-to-use”-textiel. Verder wil men ook opschuiven in de waardeketen met kleine reeksen van hoogwaardig geconfectioneerd textiel. Hiertoe zal ca. 6,7 miljoen euro geïnvesteerd worden voor de bouw van een nieuwe fabriekshal met burelen en machines. Aan deze investering is ook een opleidingsprogramma gekoppeld van € 1,5 miljoen. Deze beslissing zal de verdere ontwikkeling van het bedrijf en de tewerkstelling in de regio met zekerheid ten goede komen.


Onze partners

Johan De Smet
Demival
Bank Van Breda
Progressive
Containers Vindevogel