BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:

Subsidies en vergunningen

Subsidies

Ons land kent vele vormen van subsidies.  Veel ondernemers vinden moeilijk hun weg in de subsidiejungle. Onderstaande linken geven een eerste aanzet tot het vinden van de juiste subsidies.


Vlaams Agentschap Innovatie en Ondernemen - subsidies

De Premiezoeker

IWT subsidies

Vlaams Agentschap Innovatie en Ondernemen - KMO portefeuille


Vergunningen

Het type vergunning hangt af van het soort activiteit dat u wenst te realiseren.

De meest voorkomende zijn milieu- en stedenbouwkundige vergunningen.  Via onderstaande informatie wijzen we u zo goed als mogelijk de weg voor meer informatie en aanvragen.

 

stad Deinze - vergunningen 

Vlaanderen - milieuvergunning

Vlaanderen - alle types vergunningen

Oost-Vlaanderen - milieuvergunningen

Oost-Vlaanderen - ruiumtelijke vergunningen

Suggesties

U heeft nieuws dat op deze pagina hoort te staan? Vul het formulier hieronder in en wij bekijken om uw nieuws zo snel mogelijk hier te plaatsen.


 

De Vlaamse Regering heeft op vrijdag 2 december 2016 een strategische transformatiesteun toegekend van €558.000 aan Marcel Liebaert NV uit Deinze.

Marcel Liebaert NV is een wereldwijd bekende textielleverancier die bestaat sinds 1887. In het bedrijf worden niet alleen hoogwaardige bandjes voor lingerie, medische en technische toepassingen vervaardigd, maar ook een zeer uitgebreid gamma aan stoffen voor gebruik in diverse sectoren zoals lingerie, sport, medische en automobielsector. Er zijn 192 VTE werkzaam in het bedrijf. Via het strategisch transformatieproject wil het bedrijf zich omvormen van een zuivere producent van halffabricaten naar een leverancier van eindproducten met een hoge toegevoegde waarde via het vervaardigen van complexer “ready-to-use”-textiel. Verder wil men ook opschuiven in de waardeketen met kleine reeksen van hoogwaardig geconfectioneerd textiel. Hiertoe zal ca. 6,7 miljoen euro geïnvesteerd worden voor de bouw van een nieuwe fabriekshal met burelen en machines. Aan deze investering is ook een opleidingsprogramma gekoppeld van € 1,5 miljoen. Deze beslissing zal de verdere ontwikkeling van het bedrijf en de tewerkstelling in de regio met zekerheid ten goede komen.


Onze partners

Johan De Smet
Demival
Bank Van Breda
Progressive