BEKIJK ONZE 6 PIJLERS:
Wegenwerken en Mobiliteit

Veiliger verkeer in de Europalaan in Deinze

Eind vorig jaar kaartte vzw bedrijventerreinvereniging Rond de Watertoren de verkeersonveilige situatie aan op het kruispunt Europalaan/Machelenstraat bij het stadsbestuur van Deinze. Op dit kruispunt was het onvoldoende duidelijk wie voorrang had en gebeurden er geregeld ongevallen. Het verzoek tot het schilderen van haaientanden is intussen uitgevoerd. U ziet een foto voor en na. Het bestuur van de bedrijventerreinvereniging hoopt dat op deze manier de situatie is verduidelijkt en dat de plaatskruispunt_met_haaietanden_Medium.JPG verkeersveiliger is gemaakt.

Oktober 2016 - POM Oost-Vlaanderen

Infrastructurele missing links in kaart gebracht

 

De multimodale uitbouw van onze provincie staat hoog op de agenda! Een sleutelelement daarbij is het wegwerken van infrastructurele missing links. Het oplossen van bottlenecks en noodzakelijke infrastructurele werken kunnen een efficiënte doorstroming van en naar het hinterland garanderen. Door deze te identificeren en in kaart te brengen beschikken we over een volledig en actueel overzicht. Hiermee kunnen de betrokken actoren de vinger aan de pols houden ten aanzien van de bevoegde instanties.

Een dergelijke inventaris is natuurlijk niet limitatief. Goederenstromen verschuiven, logistieke processen veranderen, logistieke behoeften wijzigen en bijkomende missing links dringen zich op.

Daarom ook kreeg de website missinglinks.pomov.be een update. Het is de ideale tool die alle missing links (weg, water, spoor) in Oost-Vlaanderen op een overzichtelijke manier weergeeft.

Suggesties

U heeft nieuws dat op deze pagina hoort te staan? Vul het formulier hieronder in en wij bekijken om uw nieuws zo snel mogelijk hier te plaatsen.


 


Onze partners

Johan De Smet
Demival
Bank Van Breda
Progressive
Containers Vindevogel